Pozorištance Tree Mamas premijerno je predstavljeno na desetom Bazaru mama preduzetnica, održanom 21. oktobra 2017. godine, u tržnom centru Delta City!

Uh… eto… gotovo je… uspele smo… pojavile smo se na Bazaru! Zašto tako? Zato što je ovoj ponosnoj uvodnoj rečenici prethodilo mnogo toga. Šta to znači znaju oni koji su odlučili da krenu putem preduzetništva. Ostali ne moraju da znaju, nećemo ih opterećivati.

Elem, osvanuo je taj, za nas nestrpljivo iščekivani dan. Dvadeset prvi oktobar. Napolju vedro, sunčano, dan kao stvoren za šetnju po svežem vazduhu. Ali avaj, neee, to nama ne ide na ruku. Ko će u tržni centar kad je napolju tako lepo vreme? I ko je mogao da predvidi da će krajem oktobra temperatura biti iznad 20 stepeni Celzijusa? Pa, dobro, šta da se radi, šta je tu je. Na to ipak ne možemo da utičemo. Kao što nismo mogle da utičemo ni na sve što je prethodilo tom danu, računajući razne poteškoće u radu, pogrešno odštampano Pozorištance, ispravka u poslednji čas, pakovanje proizvoda noć pred Bazar…

Postavljamo štand, ukrašavamo ga onako kako smo osmislile, svidja nam se kako izgleda… Ljudi pristižu, štandovi se pune, umor nestaje. Upoznajemo sjajne mame, kreativne žene pune entuzijazma, koje nesebično sa nama dele svoja iskustva. Ponosno pokazujemo naše Pozorištance. Neko samo prođe, neko se osmehne, a bilo je i onih koji su zastali, popričali i shvatili našu priču.

Sa Bazara smo otišle zadovoljne. Za nas je Bazar bio dragoceno iskustvo, dobra zabava, odlično druženje i izvor pravih informacija.

Vidimo se opet na budućim bazarima.

ostavite komentar