Ni slutile nismo da ćemo u mesecu u kom Pozorištance slavi prvi rođendan, dobiti najlepši poklon – priznanje DOBRA IGRAČKA u 2018. godini.

Organizacija Prijatelji dece Srbije već 26 godina u okviru Dečije nedelje (prva nedelja oktobra) dodeljuje Priznanje Dobra igračka proizvođačima igračaka za tekuću godinu.

Ponosne smo što je žiri prepoznao kvalitet igre koju Pozorištance donosi kao i značaj dečije mašte, koja je bila naša vodilja u kreiranju ove edukativne igračke za decu.

Ova igračka se izdvojila korišćenjem jednostavnog materijala i podsetila na lepotu igre, mašte, zamišljanja. Naizgled jednostavan materijal – kartonska kutija sa elementima koji se pretvaraju u pozorište senki predstavlja početak kreativne igre omogućavajući deci i odraslima da postanu kreatori scene, junaka, događaja, uključujući razvoj komunikacijskih veština, fine motorike, timskog rada, empatije i tolerancije.

Ovom prilikom zahvaljujemo se bliskim i dragim ljudima koji su nam pomagali na putu stvaranja Pozorištanceta, a najviše našim mališanima koji su od prvog momenta sa nama delili entuzijazam i ljubav u kreiranju DOBRE IGRAČKE. Ovo priznanje daje nam vetar u leđa i podstiče nas da u daljem radu budemo još bolje. Hvala vam.

Vaše tri mame.

ostavite komentar